Filmari nunti Bacau, fotograf nunta Bacau, foto nunti Bacau, filmari botezuri Bacau, Piatra Neamt, Roman, Onesti si Moinesti

Despre Preturi

Va invitam la noi in perioada urmatoare pentru o prezentare. Dorim sa va aratam mai multe materiale foto-video pentru a putea avea o imagine completa asupra calitatii fotografiilor,  a filmarii si albumelor foto. In urma acestei prezentari o sa va comunicam oferta noastra completa (inclusiv preturi). Suntem disponibili de Luni pana Vineri in intervalul 9-20, iar Sambata si Duminica in functie de evenimentele care le avem in weekend.

Alte Servicii

Vrei o petrecere reusita si sa iti impresionezi invitatii? Noi suntem alaturi de tine si putem sa iti transformam nunta in una de vis. Poti alege oricare dintre pachetele noastre foto-video sau Alte Servicii. 

PROMOTIE 2015:

- Reducere pentru pachetele Basic, Clasic si Lux din categoria Alte Servicii.

Fum greu si artificii pentru dansul mirilor

Masina fum greu – Cu ajutorul masinii de fum low-fog putem creea o atmosfera unica, de basm. Se foloseste indeosebi la dansul mirilor, iar impreuna cu luminile care sunt proiectate pe suprafata de dans se realizeaza superbul efect de “dans pe nori”, fotografiile astfel realizate fiind de o frumusete fara egal. Fumul greu functioneaza pe baza de gheata carbonica si se caracterizeaza prin faptul ca nu se inalta mai mult de 35 de cm de sol. 

Artificii controlate wireless – Se folosesc de obicei la finalul primului dans, pentru un efect de senzatie. Acestea pot fi asociate cu fumul greu, pentru a se obtine efecte maxime. Avantajul acestor artificii este ca nu lasa foarte mult fum si se declanseaza simultan. 

Lumini Arhitecturale Interior

Orice decor de nunta arata fantastic in lumina potrivita. Asa ca tine cont de iluminarea salii de receptie atunci cand iti planifici bugetul nuntii. Nu te limita doar la sursa de lumina conventionala existenta in restaurant, ci gandeste-ti nunta ca pe un spectacol de lumina si culoare. Cu ajutorul luminilor ambientale poti alege cum vei transforma toata sala astfel incat sa arate exceptional.

Gobo Projector, Follow Spot si Moving Head

Gobo Projector – Gobo-ul personalizat aduce acea finisare personala a oricarui eveniment. Personalizati decorul nuntii intr-un mod spectaculos. Se proiecteaza numele mirilor pe tavan sau podea. Oaspeţii dumneavoastra vor fi cu adevărat impresionati.

Follow Spot – Spot lumina de urmarire. Ideal pentru primul dans al mirilor, pentru spectacole si evenimente corporate.

Moving Head – Moving head-urile sunt lumini inteligente la care fasciculele se plimba pe tavan si pereti. Acest gen de lumini scot din anonimat orice ring de dans si vin postate pe un schelet profesional special de lumini. 

 .